Banner

Veel Gestelde Vragen

Moet ik inschrijven voor een proefles?

Neen, dat is niet nodig. Maar als je zeker wil zijn van een plaatsje doe je dit best wel. Je vult het inschrijvingsformulier in en schrijft bij 'opmerking' dat het om een proefles gaat. Als je toch niet zou verder doen na de proefles vergeet dan niet te verwittigen. Zodat andere kinderen de kans krijgen om in te schrijven.

 

Hoe weet ik dat het les is?
Je kan steeds de leskalender controleren op onze site.

 

Wat moet ik aandoen?
Een gemakkelijke T-shirt en broek (liefst een dansbroek). Alleszins geen jeans of rokje! Je kan dansen op blote voeten, kousen of sportschoenen. Dans je met sportschoenen, dan kan dat enkel met schoenen die je alleen voor het dansen aandoet (en er dus niet mee buiten loopt). Schoenen wissel je voor je de dansvloer betreedt. Zorg dat het schoenen zijn die je hiel en enkel verstevigen.


Wanneer ben ik ingeschreven?
Je kan enkel inschrijven via deze website. Als je het inschrijvingsformulier hebt ingevuld en onmiddellijk na inschrijving een kader ziet waar er op staat 'je bent ingeschreven voor ... '. Je krijgt dit ook nog eens in een bevestigingsmailtje.


Wat moet ik doen als ik niet goed weet bij welke groep ik mag aansluiten?
Je kan, bij geval van twijfel tussen twee groepen, een proefles volgen bij elk van de groepen. Zo zal je zelf merken welke leeftijdsgroep of dansniveau jou het beste ligt. Bespreek dit ook eens met de docent zelf.


Wat als ik op de wachtlijst sta?
Als je op de wachtlijst staat dan moet je wachten tot er voldoende mensen op de wachtlijst staan om nog een cursusreeks te laten doorgaan of wanneer er opnieuw een plaatsje vrijkomt. Je zal daarvan verwittigd worden. Wij doen ons uiterste best om iedereen een plekje op de dansvloer te bezorgen.


Moet ik iets speciaals mee hebben?
Je brengt best een flesje water mee (geen frisdrank!) om tijdens de pauze te drinken.

 

Wat als de les volzet is?
Schrijf jou dan toch maar in! Want dan kom je op de wachtlijst terecht. En dan zijn er twee mogelijkheden: ofwel kan je toch nog aansluiten bij de groep, ofwel wordt er een extra les ingelast. Dus geef zeker jouw gegevens door, zodat we jou op de hoogte kunnen houden!