Banner

Veel Gestelde Vragen

Hoe weet ik dat het les is?2
Je kan steeds de leskalender controleren op onze site.

 

Wat moet ik aandoen?
Een gemakkelijke T-shirt en broek (liefst een dansbroek). Alleszins geen jeans! Je hoeft geen sportschoenen aan te doen want we dansen op een stevige, verende dansvloer. Dans je toch liever met dansschoenen, dan kan dat enkel met schoenen die je alleen voor het dansen aandoet (en er dus niet mee buiten loopt). Zorg dat het schoenen zijn die je hiel en enkel verstevigen.


Wanneer ben ik ingeschreven?
Je kan enkel inschrijven via deze website of op het opendeurweekend. De inschrijving is pas definitief na betaling. 


Wat moet ik doen als ik niet goed weet bij welke groep ik mag aansluiten?
Je kan, bij geval van twijfel tussen twee groepen, een proefles volgen bij elk van de groepen. Zo zal je zelf merken welke leeftijdsgroep of dansniveau jou het beste ligt. Bespreek dit ook eens met de docent zelf.


Wat als ik op de wachtlijst sta?
Als je op de wachtlijst staat dan moet je wachten tot er voldoende mensen op de wachtlijst staan om nog een cursusreeks te laten doorgaan of wanneer er opnieuw een plaatsje vrijkomt. Je zal daarvan verwittigd worden.


Moet ik iets speciaals mee hebben?
Je brengt best een flesje water mee (geen frisdrank!) om tijdens de pauze te drinken.

 

Wat als de les volzet is?
Schrijf jou dan toch maar in! Want dan kom je op de wachtlijst terecht. En dan zijn er twee mogelijkheden: ofwel kan je toch nog aansluiten bij de groep, ofwel wordt er een extra les ingelast. Dus geef zeker jouw gegevens door, zodat we jou op de hoogte kunnen houden!